У каталозі представлено перелік статистичних публікацій, що містять інформацію про соціально-економічний стан області, міст обласного значення і районів. Статистичні дані є точним та надійним джерелом інформації. Придбавши видання, зазначені в каталозі, Ви матимете міцне підґрунтя для прийняття виважених управлінських рішень, основу для розробки стратегічних моделей розвитку. Корисними статистичні публікації будуть науковцям, викладачам і студентам в їх наукових дослідженнях і навчальному процесі.

Сподіваємося на тісну співпрацю з Вами.


адреса: 43025, м.Луцьк, вул. Шопена, 12

факс: 78-56-71

електронна пошта: lutsk@lutsk.ukrstat.gov.ua

вебсайт: www.lutsk.ukrstat.gov.ua



Телефони для довідок: 78-51-64, 28-26-53

Кімнати 62, 64а



СИМВОЛИ:

– паперовий примірник
– електронна версія
– розміщується на вебсайті Головного управління


© Головне управління статистики у Волинській області, 2020
Некомерційне тиражування та поширення дозволяється з посиланням на джерело


  • Статистичний збірник це видання, яке готується за даними річних статистичних спостережень та найбільш повно характеризує ті чи інші соціально-економічні явища. Основні показники збірника наводяться у динаміці за попередні роки, мають річну або більшу (три, п'ять років) періодичність. Статистичні збірники, подані у вигляді табличного матеріалу, можуть уміщувати методологічні пояснення, аналітичний та графічний матеріал. Статистичні збірники поділяються на комплексні, галузеві та тематичні.

  • Бюлетень видання, викладене у вигляді табличного матеріалу, що вміщує оперативну періодичну статистичну інформацію, яка характеризує соціально-економічний розвиток регіону. Статистичні бюлетені можуть уключати короткострокову динаміку основних показників (один-два роки), методологічні пояснення та графічний матеріал.

  • Економічна доповідь це інформаційно-аналітичний матеріал, який вміщує оперативну та/або періодичну статистичну інформацію, подається у вигляді тексту і може бути доповнений таблицями та діаграмами. Доповідь всебічно характеризує соціально-економічне становище регіону, стан конкретної галузі або напряму розвитку економіки.

  • Буклет рекламне видання або довідник на одному аркуші, який складається паралельними згинами й не потребує розрізування під час читання.


    Ці видання направляються замовнику при поданні ним Головному управлінню статистики гарантійного листа про оплату і оформленні договору. В гарантійному листі необхідно вказувати банківські реквізити організації-замовника, що буде отримувати інформацію, вид доставки, перелік необхідної інформації і кількість примірників.



    I. Багатогалузева статистична інформація

    Комплексні статистичні публікації
    Каб. № 62, 64а

    Статистичний збірник

    Статистичний щорічник Волинь 2020

    Щорічник містить широкий спектр статистичних показників  соціально-економічного стану області у 2020 році порівняно з попередніми роками.

    Інформація розподілена за видами економічної діяльності, видами продукції, організаційними формами, а також районами області.

    Наведено співставлення окремих показників соціально-економічного розвитку з загальнодержавними та даними регіонів країни.

    До всіх розділів надані короткі методологічні пояснення. Для наочності в щорічнику вміщено графіки і діаграми.

    Липень

    450-500 стор.

    Статистичний бюлетень

    Соціально–економічне становище Волинської області
    Містить широкий вибір статистичних показників про соціальний та економічний стан Волинської області в розрізі районів, видів економічної діяльності. Щомісячно

    60-100 стор.



    Економічна доповідь

    Про соціально-економічне становище області
    Видання містить текстовий і табличний матеріал, сформований за наступними розділами: населення, ринок праці, доходи населення, внутрішня торгівля, капітальні інвестиції, сільське господарство, промисловість, будівництво, транспорт, зовнішньоекономічна діяльність, споживчі ціни, тощо.

    Щомісячно

    100-130 стор.

    Економічна доповідь

    Про соціально-економічне становище міста Луцька
    Видання містить текстовий і табличний матеріал, сформований за наступними розділами: населення,  доходи населення, будівництво, транспорт, зовнішньоекономічна діяльність, споживчі ціни. Щоквартально

    50-70 стор.

    Буклет

    Волинь – 2020
    Лютий

    ІІ. Демографічна та соціальна статистика

    Доходи та умови життя
    Каб. № 71

    Буклет

    Самооцінка домогосподарствами Волинської області рівня матеріальної забезпеченості
    Серпень

    Буклет

    Основні соціально-демографічні характеристики домогосподарств Волинської області
    Серпень

    Буклет

    Самооцінка стану здоров’я та рівня доступності окремих видів медичної допомоги населенням Волинської області

    Березень

    Населення та міграція
    Каб. № 78

    Статистичний збірник

    Демографічний щорічник «Населення Волинської області за 2020 рік»
    Наводяться дані про чисельність наявного населення, його розміщення на території області, статево-віковий склад постійного населення, шлюби, розірвання шлюбів, народжуваність, смертність, захворюваність та міграційний рух населення. Вересень                  116 стор.

    Статистичний бюлетень

    Основні демографічні показники Волинської області
    Містить інформацію про чисельність населення, народжуваність, смертність, шлюби, розлучення, міграцію в містах і районах області.

    Щомісячно

    22 стор.

    Ринок праці
    Каб. № 83, 84

    Статистичний збірник

    Праця Волині

    Інформація систематизована за тематикою та розміщується в наступ-них розділах: кількість працівників, мобільність робочої сили, робочий час та його використання, заробітна плата працівників, стан виплати заробітної плати, колективні договори.  Матеріал представлений за ряд років, за видами економічної та промислової діяльності, в розрізі міст та районів, окремі показники – за організаційно-правовими  формами господарювання. Для порівняння основні показники наведені в середньому по Україні та сусідніх областях. Травень

    98 стор.

    Статистичний бюлетень

    Праця в області

    Містить інформацію про середньооблікову кількість штатних працівників, рівень використання робочого часу, фонд оплати праці, середню номінальну заробітну плату за видами економічної діяльності, заборгованість з виплати зарплати за видами економічної діяльності та в розрізі міст і районів.

    Щомісячно

    42 стор.

    Статистичний бюлетень

    Праця Волині

    Містить інформацію про середньооблікову кількість    працівників, рух робочої сили, ефективність використання робочого часу, неповну зайнятість, структуру фонду оплати праці штатних працівників та їх середньомісячну номінальну заробітну плату, заборгованість з виплати зарплати.  Матеріал представлений за видами економічної та промислової діяльності, в розрізі міст та районів. Щоквартально

    58 стор.

    Соціальний захист
    Каб. № 83, 84

    Статистичний збірник

    Жінки і чоловіки Волині
    У ґендерному аспекті за ряд років відображені основні демографічні показники, дані про захворюваність, здобуття освіти, підготовку фахівців, заклади культури, фізичну культуру та спорт, зайнятість та безробіття населення, оплату праці працівників, злочинність та правосуддя. Представлені міжрегіональні зіставлення показників за ґендерною ознакою. Вересень

    166 стор.

     ІІI. Економічна статистика

    Будівництво
    Каб. № 66

    Статистичний бюлетень

    Виробництво будівельної продукції підприємствами області
    Містить інформацію, що характеризує виробництво будівель-ної продукції підприємствами: обсяги за видами будівельної продукції та за характером будівництва, індекси будівельної продукції за видами; виробництво окремих видів промис-лової продукції, які використовува-лись у будівництві.

     Показники наведені в цілому по області, в розрізі районів та міст обласного значення, а також довідково по регіонах України.

    Щоквартально

    15 стор.

    Статистичний бюлетень

    Прийнято в експлуатацію житлових та нежитлових будівель
    Містить інформацію про прийняття в експлуатацію житлових та нежитлових будівель нового будівництва в цілому по області та у розрізі районів і міст обласного значення, а також розподіл житла за місцем будівництва та видами будівель. Щоквартально

    15 стор.

    Внутрішня торгівля
    Каб. № 65

    Статистичний бюлетень Роздрібна та оптова торгівля в області Містить основні показники роботи підприємств роздрібної та оптової торгівлі, а саме: товарну структуру оптового та роздрібного товарообороту, індекси фізичного обсягу роздрібного товарообороту, продаж товарів виробництва України, продаж окремих товарів в натуральному вимірі, групування підприємств за обсягом оптового товарообороту. Щоквартально

    15 стор.

    Діяльність підприємств
    Каб. № 83, 84

    Статистичний збірник

    Діяльність великого, середнього, малого та мікропідприємництва
    Вміщує інформацію про основні статистичні показники, які характеризують стан та тенденції розвитку великих, середніх, малих та мікропідприємств області, а саме, щодо кількості підприємств, обсягів реалізованої продукції (товарів, послуг), зайнятості та оплати праці, фінансових результатів та рентабельності підприємств, основних показників діяльності фізичних осіб-підприємців, основних показників діяльності підприємств за регіонами України у 2020 році. Окремі показники наведено в ретроспективі за 2010-2020 роки. ІV квартал

    145 стор.

    Буклет

    Бізнес Волині

    Серпень

    Капітальні інвестиції
    Каб. № 66

    Статистичний бюлетень

    Капітальні інвестиції

    Містить інформацію про обсяги капітальних інвестицій за джерелами фінансування, видами економічної діяльності, за окремими видами матеріальних активів; наведена структура капітальних інвестицій; кількість працівників та фонд оплати праці за видами економічної діяльності. Щоквартально

    9 стор.

    Навколишнє середовище
    Каб. № 66

    Статистичний збірник

    Довкілля Волині

    Містить інформацію про стан навколишнього природного середови-ща, витрати на його охорону за 2010–2020 роки.

    Інформація представлена в цілому по області, а також за районами та містами обласного значення. Ряд показників наведений у розрізі видів економічної діяльності.

    Жовтень

    160 стор.

    Статистичний бюлетень

    Навколишнє середовище м.Луцька
    Містить дані за 2010–2020 роки про забруднення атмосферного повіт-ря, використання водних ресурсів, поводження з відходами та витрати на охорону навколишнього природного середовища. Наведена інформація щодо підприємств найбільших забруднювачів навколишнього середовища. Червень

    (річний)

    28 стор.

    Послуги
    Каб. № 66

    Статистичний бюлетень

    Діяльність підприємств сфери послуг області
    Містить інформацію про кількість підприємств, обсяги реалізованих послуг всім категоріям споживачів у розрізі районів та міст обласного значення, за видами економічної діяльності, а також основні показники зовнішньої торгівлі послугами. Щоквартально

    12 стор.

    Промисловість
    Каб. № 66

    Статистичний збірник

    Промисловість Волині

    Містить дані, що характеризують динаміку промислового виробництва у 2015–2020 роках. Наведена інформація про основні показники розвитку промисловості області, капітальні інвестиції за видами промислової діяльності, фінансові результати роботи промислових підприємств, рівень та стан виплати заробітної плати, а також статистичні показники регіонів України. Жовтень

    60 стор.

    Статистичний бюлетень

    Промисловість Волині
    Містить дані про індекси промислової продукції та обсяг реалізованої промислової продукції за видами діяльності, виробництво промислової продукції за видами, фінансовий стан підприємств, показники інвестиційної діяльності, рівень та стан виплати заробітної плати. Щоквартально

    18 стор.

    Сільське, лісове та рибне господарство
    Каб. № 66

    Статистичний збірник

    Сільське господарство Волині
    Вміщено інформацію про соціально-економічний стан сільсь-кого господарства області та в районах за 2010–2020 роки. Зокрема, про місце сільського господарства в економіці області, чисельність працюючих, капітальні інвестиції. Відображено показники, що характеризують ресурсні можли-вості сільського господарства, обсяги та ефективність виробництва, реалізації та споживання сільсько-господарської продукції та інше. Вересень

    209 стор.

    Статистичний бюлетень

    Виробництво продукції тваринництва
    Вміщено дані про виробництво продуктів тваринництва, кількість сільськогосподарських тварин в усіх категоріях господарств та у підприємствах в розрізі районів.

    Щомісячно

    23 стор.

    І квартал (річний)

    57 стор.

    Статистичний бюлетень

    Реалізація продукції сільського господарства підприємствами
    Наведені дані про обсяги та середні ціни реалізації за всіма напрямами основних видів продукції підприємствами, а також про продукцію, яка зберігається безпосе-редньо у підприємстві (власної та прийнятої на зберігання) на кінець звітного періоду. Щомісячно, крім січня

    26 стор.

    І квартал (річний)

    45 стор.

    Статистичний бюлетень

    Збирання врожаю сільськогосподарських культур
    Вміщено дані щодо розмірів зібраних площ, валових зборів та урожайності основних сільсько-господарських культур, плодо-ягідних насаджень. Дані наведено за категоріями господарств у цілому по області та у підприємствах за районами. Щомісячно

    (серпень–листопад)

    22 стор.

    Статистичний бюлетень

    Посівні площі сільськогосподарських культур
    Містить дані про розміри посівних площ основних сільсько-господарських культур за катего-ріями господарств в цілому по області та в підприємствах у районах. Липень (річний)

    33 стор.

    Статистичний бюлетень

    Площі, валові збори та урожайність сільськогосподарських культур, плодів та ягід  у 2020 році
    Наведено дані про посівні і зібрані площі, виробництво та урожайність сільськогосподарських культур в усіх категоріях госпо-дарств в цілому по області за 2000–2020 роки та у підприємствах в розрізі районів за 2020 рік. Березень

    (річний)

    52 стор.

    Статистичний бюлетень

    Посівні площі озимих культур
    Вміщено дані щодо розмірів посівних площ озимих культур за категоріями господарств у цілому по області та в підприємствах за районами. Січень

    (річний)

    10 стор.

    Статистичний бюлетень

    Продукція сільського господарства
    Містить дані про обсяги продукції сільського господарства у постійних цінах 2016р. Показники наведені в цілому по області, в розрізі районів, основних галузей сільського господарства – рослин-ництва і тваринництва, категорій виробників – підприємств, включа-ючи фермерські господарства, та господарств населення. Червень (річний)

    23 стор.

    Зовнішньоекономічна діяльність
    Каб. № 65

    Статистичний збірник

    Зовнішньоекономічна діяльність підприємств Волинської області
    Містить дані про обсяги зовнішньої торгівлі товарами та послугами підприємств Волинської області у 2015–2020 роках. Статистична інформація наводиться за країнами світу, товарною структурою та видами послуг, регіонами області та країни. У збірнику відображені дані про експорт-імпорт окремих видів товарів в кількісному і вартісному виразі. Окремим розділом виділено показники, що характеризують зовнішньоекономічні відносини з країнами Європейського Союзу. Матеріал доповнено графіками та діаграмами. Червень

    50 стор.

    Статистичний бюлетень

    Зовнішньоекономічна діяльність Волинської області
    Містить дані про обсяги зовнішньої торгівлі товарами та послугами в розрізі країн світу, груп товарів, видів послуг у містах і районах області, обсяги експорту-імпорту товарів та послуг за регіонами України.

    Щоквартально

    Річний (березень)

    20 стор.

    Ціни
    Каб. № 75

    Статистичний бюлетень

    Індекси споживчих цін у Волинській області
    Містить дані щодо індексів споживчих цін в країні і області, середні ціни і тарифи на споживчі товари і послуги, індекси реальної і номінальної заробітної плати. Щоквартально

    річний (січень)

    20 стор.

     

    Інформацію оновлено 06 Січня 2021 p.